Vitrineskab: Indret dit hjem med gamle møbler

Vitrineskabe giver et retro look i et moderne hjem (foto ide.dk)

Vitrineskabe giver et retro look i et moderne hjem (foto ide.dk)

Kan du godt lide at snuse rundt på diverse møbeludsalg, baggagerumsmarkeder eller i små hyggeligt antik butikker eller loppemarkeder, hvor du kan finde små unikke ting – fade, tallerkner, krus og kander, eller et flot gammelt møbel som en reol eller en kommode? Mange danskere er vilde med at indrette deres hjem med nogle retro ting, der kan vække minder tilbage til farmors stuer, der altid var fyldte med gamle træmøbler og fine porcelæns ting. Der er masser af nostalgi i disse gamle møbler, og samtidig er vi vendt lidt væk fra hele vores brug og smid væk kultur og tilbage til en genbrugs trend.

Med denne nye retro trend kan du nemt få lidt af samme stemning ind i et moderne dansk hjem. Her får du lidt inspiration og ideer.

Vitrineskab, kommode eller et chatol

Hvad med for eksempel at købe et gammelt chatol. Der er masser af charme i sådan en gammel sag, og udover, at det er et meget fint møbel at kigge på, der giver hjemmet hygge, så er det faktisk også yderst praktisk. Der kan nemlig være rigtigt meget i dette gamle møbel. Masser af små rum og skuffer gemmer sig oftest i det store møbel, og det kan indeholde alle mulige ting, som du ellers ikke ved, hvor du skal gøre af.

Et fint vitrineskab eller en god kommode er også yderst praktiske møbler, men som samtidig er smukke. Med et vitrineskab kan du have en hel masser service et sted, hvor det står godt og ser flot ud. Sæt vitrineskabet i din spisestue, så det kan få lov til at bliver brugt også. Kommoden kan indeholde tøj i soveværelset, eller kan bruges i stuen til cd’er og film osv. Mulighederne er mange.

Find et vitrineskab hos ide.dk

Categories: Møbler Tags: , ,

3 Responses to Vitrineskab: Indret dit hjem med gamle møbler

  1. Pingback: Opbevar ting og sager i et smukt vitrineskab

  2. Pingback: Find personlige og æstetisk flotte vitrineskabe

  3. Pingback: Skamler er uundværlige i hverdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *