Tømrer Århus: Hvem skal du vælge?

Involver en lokal tømrer (Foto Benee-huse.dk)

Involver en lokal tømrer (Foto Benee-huse.dk)

De fleste har hørt alle de grimme historier om håndværkerne, der er komplet umulige. De vader ind i møgbeskidte sko, der kræver et helt rengøringshold til den efterfølgende rådgivning. De møder ikke op til tiden, og hvis de endelig møder op, så fakturerer de gudhjælpemig for de timer, som de kom for sent. Og desuden så er en aftale aldrig en aftale – den bliver altid dobbelt så dyr.

Men sådan nogle typer findes i omtrent alle fag. Der er altid fjolser, der ødelægger det hele for branchen, og derfor er det vigtigt, at du kan skelne skidt fra kanel, når du er på jagt efter en dygtig tømrer til et større projekt. For så skal der selvfølgelig være orden i tingene, så du kan vide dig sikker på, at projektet står til tiden, er i en ordentlig kvalitet, og at regningen ikke eksploderer.

Og udgangspunktet for at vælge en håndværker er, at du altid skal vælge en lokal håndværker. Det er der en rigtig god grund til. Håndværkerne ved nemlig godt, at mund til mund-metoden er den, som skaffer dem allerflest kunder. Og samtidig er det den, der skræmmer de fleste væk. For hvis én har haft dårlig oplevelse med en håndværker, kan du være sikker på, at ti venner ved det indenfor en uges tid.

Vælg en lokal tømrer

Det er i virkeligheden den lokale håndværkers største mareridt; at få et dårligt rygte blandt lokalbefolkningen. For så går der ikke mange måneder, før ordrebogen svinder ind og bliver til det rene ingenting.

Se med her fra en tømrer Århus.

One Response to Tømrer Århus: Hvem skal du vælge?

  1. Pingback: Et lavenergihus er vejen frem for et økonomisk hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *