Skræddersy din seng – Få det soveværelse, du drømmer om

Sengen er dit vigtigste møbel, specielt i soveværelset (sengespecialisten.dk)

Sengen er dit vigtigste møbel, specielt i soveværelset (sengespecialisten.dk)

En god seng betyder alverden for vores velbefindende. Og følger vi eksperters anbefalinger, tilbringer vi da også mindst otte timer i vores seng hver nat. Derfor er det også af stor betydning, at sengen er tilpasset vores individuelle behov, så vi er sikret en god nats søvn.

Komforten skal selvfølgelig være i orden, sengens hårdhed skal være tilpasset din ryg og vægt, og den skal have de ekstra funktioner, du måtte efterspørge. F.eks. elevation, så du kan hæve og sænke din seng, hvis du ønsker rygstøtte, når du læser eller ser TV fra din seng af.

Men i dag betyder en funktionel seng, der er tilpasset dig og din krop, ikke, at du skal gå på kompromis med dens udseende og dermed hele dit soveværelses fremtoning. Du har i stedet mulighed for at købe en seng, der passer til din stil uden at slække på dine kvalitetskrav.

Din seng er en foranderlig størrelse

Vidste du f.eks. at du i dag har mulighed for at shoppe sengeben til din seng? Og det endda i nøjagtig den form og det materiale, du måtte ønske dig. Et par nye sengeben kan gøre en hel masse for din sengs look, og det er en let måde at lege med sengens udseende, hvis du trænger til en hurtig forandring, men samtidig ikke har lyst til at smide en masse penge i projektet.

Ligeledes er det muligt at købe forskellige sengegavle, der også leger med din sengs og dermed hele dit soveværelses look. F.eks. vil en sort af sengegavl skabe et klassisk og stilrent look. Du kan også gå på jagt efter en sengegavl med 50’er look og få et mere soveværelse, der er inspireret af Mad Men-seriens populære stil.

Det er typisk sengen hele soveværelsets indretning er bygget op omkring, og derfor er meget af indretningsarbejdet gjort, hvis du finder og køber en seng, der passer til din personlige stil. Når først du har fundet den rigtige seng, kan du variere dens udseende i det uendelige ved f.eks. at peppe den lidt ekstra op med lækkert sengetøj, et smart sengetæppe og pyntepuder.

Klik her og find en seng, der passer til din stil

One Response to Skræddersy din seng – Få det soveværelse, du drømmer om

  1. Pingback: Tag til drømmeland i verdens bedste seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *