Opslagstavle giver dig mulighed for at hænge fine ting op

Hæng det hele op på en smart opslagstavle (foto kontorting.dk)

Hæng det hele op på en smart opslagstavle (foto kontorting.dk)

De fleste kender nok det at have en masse fine ting liggende, man ikke helt ved, hvad man skal gøre med. Man har nemlig ikke lyst til at gemme dem væk, men man har heller ikke noget sted, man kan gøre af dem, hvor man kan se på dem dagligt.

Løsningen på dette problem er naturligvis, at man investerer i en opslagstavle. Her kan man hænge alle sine finde feriebilleder, hverdagsnoter og yndlingsopskrifter.

Opslagstavler findes i mange former. Nogle opslagstavler er en form for plade, der har et fint lag stof henover sig. Hvad for noget stof det er, kan du typisk selv bestemme. Til denne slags opslagstavle bruger du små eller store tegnestifter, der passer til din stil. Dette er en fin og hyggelig måde at have en opslagstavle.

Der findes også andre slags opslagstavler. Der er blandt andet nogle, der er magnetiske.

Magnetiske opslagstavler

Hvis du gerne vil have en magnetisk opslagstavle, findes der også et stort udvalg af disse. Magnetiske opslagstavler simple, de vejer ikke meget, og du kan få dem i den farve og den form, du allerhelst vil have dem i. Samtidig gælder det samme som ved opslagstavlerne, hvor du bruger tegnestifter, her kan du nemlig bruge de magneter, du allerbedst kan lide. Måske er du typen, der samler på magneter fra alle de steder, du har været. I så fald er en opslagstavle, hvor du bruger magneter en rigtig fin løsning.

Der findes også magnetiske opslagstavler, der er lavet i glas. Det behøver ikke nødvendigvis være gennemsigtigt glas, men det kan det sagtens være. Magnetiske glastavler fungeret ligesom andre magnetiske opslagstavler. Her sætter du dine fine billeder, minder og tekster op med magneter.

Samtidig med at magnetiske opslagstavler naturligvis kan bruges til at hænge ting op på, så kan du også bruge dem til at skrive noter på.

Se udvalget og vælg en opslagstavle her: http://kontorting.dk/products/opslagstavler.aspx

One Response to Opslagstavle giver dig mulighed for at hænge fine ting op

  1. Pingback: Få styr på dine dokumenter med et eller flere ringbind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *