Nyt til dit badeværelse: Et lækkert bruseforhæng

Et badeforhæng er en let måde at friske badet op (foto cahetu.com)

Et badeforhæng er en let måde at friske badet op (foto cahetu.com)

Er du en af de mange danskere, der elsker at tilbringe tid på badeværelset. Mange er vilde med at tage mange lange varme bade i brusekabinen, hvor man bare kan stå og lade det varme vand løbe ned over en, mens man slapper helt af og trækker vejret dybt. Enten tager man et bad om morgenen, som en god start på dagen, hvor man bliver frisk og får vasket søvn ud ad øjnene og bliver klar til dagen. Ellers tager mange et bad om aftenen, inden man skal i seng, hvor man kan slappe helt af i musklerne og få dagens skidt og snavs vasket af, inden man lægger sig under en varm dyne i sin seng og falder i søvn. Du skal finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Find et fint bruseforhæng og hold det ved lige

Det bedste er at hænge bruseren op i holderen på væggen og lade den løbe. Så kan man nemt vaske sit hår med sæbe, måske putte balsam eller en hårkur i for slidte spidser og til sidst vaske kroppen med sæbe med en svamp. Når man er gået ud af badet, kan man så tørre sig med et stort håndklæde.

Men tænker du egentligt nogensinde over det bruseforhæng, der hænger foran dig, når du er i bad? Måske. Måske ikke. I hvert fald kan det være fint med et flot bruseforhæng at kigge på. Vælg et i en neutral men smuk farve. Husk at vaske dit bruseforhæng engang imellem og bred det ud, når du har været i bad, så det kan tørre ordentligt og ikke er vådt hele tiden. På den måde undgår du, at det bliver muggent af vandet efter lang tids brug.

Find et bruseforhæng hos Cahetu

Læs flere indlæg om bruseforhæng her:

Bruseforhæng skal andet end at holde tørt

Der findes tusindvis af bruseforhæng, der venter på dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *