Nyt sengetøj til soveværelset

Frisk op med farvede sengetæpper (Foto Cahetu.dk)

Frisk op med farvede sengetæpper (Foto Cahetu.dk)

Alle kender fornemmelsen af at kravle under dynen og lægge sig til rette i nyvasket og velduftende sengetøj. Følelsen af at skulle sove i en seng, der nærmest er blevet helt ny, bare fordi sengetøjet har fået en omgang i vaskemaskinen.

Med samme logik kan du forfriske hele dit soveværelse ved at investere i nyt sengetøj. Det er nemlig typisk det, der er allermest synligt i hele rummet. Og dermed bliver det en genstand, som præger soveværelsets design i sin helhed.

Med det trick in mente kan du derfor let peppe hele soveværelset op på en ret billig måde, uden at du skal smide flere tusindelapper over disken for at få lidt liv i soveværelset.

Ulve, træer og hunde i soveværelset

Og hvis du vil prøve noget helt nyt, kan du kigge på sengetøj fra By Nord, som excellerer i sengetøj, der har markante aftryk af dyr og natur.

Hvis du alligevel skal have nyt sengetøj til to dyner, er der for eksempel By Nord-modellen, hvor et samlet sæt sengetøj danner et træ, der er adskilt på midten, men er samlet, når man placerer de to dyner ved siden af hinanden.

Ellers er der enkelt sengetøj med elge, bjørne og ulve i sort-hvidt aftryk.

Se sengetøj her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *