Nybyggeri skal og kan også være personligt

Lav et helt personligt hjem (foto benee-huse.dk)

Lav et helt personligt hjem (foto benee-huse.dk)

Det er ikke forkert, hvis man forbinder nybyggeri med masseboliger, der omtrent ligner hinanden. De har måske alle et lille praj af forskellighed, men overordnet ser de meget ens, meget moderne og meget upersonlige ud. Så fik vi slået det fast.

Men sådan behøver det ikke at være. Nybyggeri kan være den bolig, du vil have det til at være. Det hjem, du ikke kan finde, når du er til åbent hus landet over. Du vil gerne bo på Sjælland, men den boligtype, du drømmer om, den findes kun på Lolland. Hvis du bygger fra nyt, kan du bringe egn og type sammen.

Det kan virke overvældende at bygge fra nyt. Hvordan sikrer man, at grundvandet ikke fosser ind ad væggene i kælderen efter et halvt år? Og kan trappen holde til flere generationer? Hvordan undgår man råd, og hvordan udnytter man naturens energikilder bedst? Der skal være meget sollys i hjemmet, men hvordan får man overhovedet det ind over dørtærsklen?

Til alle de spørgsmål kan du få en bygningsarkitekt tilknyttet. Det bliver dine drømme, hans eller hendes håndværk, der sammen skaber din families nye hjem. Se mulighederne her

Byg med stil

Er du I tvivl om, hvilken stil der vil passe dig bedst, når det kommer til stykket? Dette kan du også få en bygningskyndig til at vejlede dig i.

Du ved måske, hvor mange værelser du har brug for. Og du ved, du gerne vil have et stort køkken, der hænger sammen med spisearealet. Men du vil ikke have en køkkenø. Uanset hvilke personlige behov du har, kan det føres sammen med sikker byggestil, der aldrig går af mode. Så hvis du en dag får lyst til at bygge nyt igen, har du fået vejledning i huset, så der uden tvivl også vil være andre, der går hen og falder for det.

Læs også andre artikler om nybyggeri her:

Nybyggeri behøver ikke at være en stor mundfuld

Nybyggeri – Drømmer du om et nyt hus?

Byg hus med en personlig hånd og hammer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *