Mette Ditmer sengetøj – Brug hjertet, når du køber sengetøj

Mette Ditmer sengetøj kan ændre hele dit soveværelse (foto pudeland.dk)

Mette Ditmer sengetøj kan ændre hele dit soveværelse (foto pudeland.dk)

Pift soveværelset op med produkter fra Mette Ditmer. Især hendes populær hjerte-sengetøj kan pynte på enhver seng. Sengetøjet fås i to forskellige farver, der begge er enkle og ikke for prangende, men med små detaljer og et sødt lille farvepift i de små, broderede hjerter, der giver sengetøjet et unikt udtryk.

Sengetøjet fra designer Mette Ditmer er ikke kun rigtig pænt at se på. Du støtter også en god sag, når du køber sengetøjet i hjerte-serien. Alt salg støtter nemlig Børnefondens arbejde med vandforsyning til skoler og børnehaver i Afrika. Når du køber et sæt hjerte-sengetøj støtter du med 20 kroner, og det gør virkelig en forskel for børnene i Afrika.

Sengetøjet er fremstillet af bomuld i høj kvalitet, der gør det blødt og lækkert. Desuden er det specialbehandlet, så det krøller mindre og ikke fnugger. Farverne i stoffet trænger dybt ind, så de holder kuløren og ikke gør stoffet stift efter vask. Sengetøjet bevarer blødheden, så du kan blive ved med at sove i den dejligste opredte seng.

Giv sengetøj fra Mette Ditmer til barnet, der flytter hjemmefra

Hvis dit barn skal til at flytte hjemmefra og have sit eget hjem, er nyt sengetøj en rigtig god idé til en gave. Når man skal til at skabe sit eget hjem, har man brug for lækre kvalitetsting, der kan skabe hygge og atmosfære omkring en. Det er stort spring pludselig at skulle leve uden sine forældre, men med nyt og lækkert sengetøj er man i hvert fald kommet godt fra start i forhold til ens sovemiljø.

Mette Ditmer sengetøjet er smagfuldt og passer ind i langt de fleste hjem, fordi det hverken er dominerende i farve eller udtryk. De elegante hjerter vil passe perfekt i den unge piges nye hjem, og når der først er lagt lækkert betræk på pude og dyne, kan man jo tilføje ekstra elementer i sengen i form af sengetæppe, puder og andet.

Find lækkert Mette Ditmer sengetøj her

Læs mere om Mette Ditmer sengetøj her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *