Louise Roe – lækkert design og god kvalitet

Unikt og fængende (Foto Cahetu.com)

Unikt og fængende (Foto Cahetu.com)

En af de mest succesfulde danske designfirmaer er By Nord, der har været en del af eliten inden for design af boliginteriør i nogle år efterhånden. En af designerne bag By Nord, Louise Roe, er nu på egne ben, og er på egen hånd begyndt at lave boliginteriør, der dog stritter i en lidt anden retning end By Nords ting.

Louise Roe er oprindeligt beklædningsdesigner, men har i de senere år beskæftiget sig mest med design af tilbehør til boligen i form af puder, sengetøj, vaser, opbevaringsløsninger og andre ting i samme boldgade.

Inspirationen finder hun i naturen såvel som det pulserende og larmende storbyliv, og målet med designet er at stimulere sanserne igennem alt fra indkøbsnet over tasker og til puder og plaider til boligen.

Kvaliteten i højsædet

Nogle ting har Louise Roe dog taget med fra By Nord. Nemlig kvaliteten af produkterne, der i hendes egen linje er af nøjagtigt samme høje kvalitet, som By Nords produkter er det. Her er et par eksempler:
Puderne er i kraftig bomuldskanvas og med farverige prints, pungene er eksempelvis i quilteret lammeskind og sengetøjet, som hun kreerer, er i silkeblød bomuldssatin.

Generelt kan de siger, at du aldrig går galt i byen rent kvalitetsmæssigt, hvis du køber Louise Roe til din bolig.

Se priserne på en række Louise Roe produkter her

One Response to Louise Roe – lækkert design og god kvalitet

  1. Pingback: Glas lysestager får det personlige nærvær frem i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *