Louise Roe er nordisk i verdensklasse

Louise Roe ville sikkert pryde dit hjem (cahetu.com)

Louise Roe ville sikkert pryde dit hjem (cahetu.com)

Louise Roe udspringer af moderne nordisk storby living. Living-produkter af Louise Roe passer ind i næste alle hjem, men besidder alligevel en helt speciel og personlig finish. Produkterne er oftest lavet af organiske materialer, hvilket er yderst moderne. Lyst træ, bomuld og uld.

Du kan med fordel peppe din sofa op med en smart Louise Roe-pude, og din sofa vil nu ikke være en sofa som enhver andens, men den vil blive din personligt prægede hyggekrog. Louise Roe laver sofapuder i mange både farver og former. Alle af god kvalitet.

Puderne kan med fordel kombineres for at få et helt særligt og personligt look. Vælg mellem turkisblå eller mørkerøde puder, der vil komplimentere din hvide eller sorte sofa perfekt. Øjet følger farverne, så små farvede puder i en enkel sofa vil skabe liv i dit hjem.

Kombiner produkter fra Louise Roe

Louise Roe laver også puder med tryk, hvilket lige nu er vældigt moderne. Køb for eksempel en bogreolspude. Et godt tip er, at kombinere enkelthed med det skæve. Lad være med at overdrive med både farver og print, men vælg i stedet en enkelt skæv pude til at bryde med normalen. Det er stilet og ikke forvirrende.

Det helt særlige ved Louise Roe’s produkter er, at de kan kombineres. Det giver en dejlig rød tråd i din indretning, og ro i stuen er vigtigere, end du aner. Vi har alle brug for ro omkring os, simpelthen fordi vores hjerne ikke skal forstyrres med inputs.

Louise Roe laver lækre plaids i matchende farver til hendes puder, hvilket ser drønsmart ud i sofahjørnet. En sofa uden puder og plaid, er som en seng uden dyne.

Find Louise Roe produkter i den officielle webshop her: http://www.cahetu.com/maerket/louise-roe.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *