Lad gardiner give det sidste pift til boligen

Gardiner (Kilde Colefax.com)

Gardiner (Kilde Colefax.com)

Forårsvejret er så småt ved at indfinde sig. Vi er i Danmark, så man kan jo aldrig vide, men derfor kan du jo godt sørge for, at foråret i det mindste finder ind i din bolig. En forårsmake-over i hjemmet kan være en rigtig god idé, hvis du gerne vil sparke dig selv ind i en lysere tid. Alle de mørke dage er ovre, nu skal der være lys og luft omkring dig – det kan nemlig mærkes på humøret.

Det er de små ting…

Den gyldne hovedregel, når du indretter eller om-indretter, er, at du skal tænke i nips og småting. Ikke fordi du skal fylde din bolig med skrammel, men fordi du ikke behøver styrte ud og købe alt muligt nyt design, bare fordi du skal have omrokere. Det er ikke nødvendigvis noget i vejen med dine møbler – tænk hellere i mindre ting: puder, hynder, duge eller gardiner.

Et gardin gør forskellen

Måske lægger du ikke mærke til det, men gardiner har en stor indflydelse på, hvordan du opfatter et rum. Tunge og mørke gardiner vil uanset farve give dig et dystert indtryk, du vil dukke hovedet og måske endda sænke stemmen. Det modsatte sker i et rum med lyse og luftige gardiner. Begge dele kan være brugbare, hvis du bruger dem til din fordel. Derfor er det vigtigt, du tager bestik af, hvad rummet bruges til. Som hovedregel skal du gå efter at gøre rummet større, og det gøres med hvide eller lyse gardiner.

Læs om flere smukke gardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *