God søvn handler om gode hovedpuder – Folks kæreste eje

Er du tilfreds med din hovedpude? (foto dunlopillo.dk)

Er du tilfreds med din hovedpude? (foto dunlopillo.dk)

Man fristes til at sige, at hovedpuden er folks kæreste eje. Alle har et tæt forhold til sin hovedpude. Man sover med den hver nat, og man savner den, når man ikke har den under hovedet ud på de sene nattetimer.

Derfor kan det være problematisk at skulle på tur. Turen tager dig væk fra de vante omgivelser. Også væk fra din hovedpude. Det kan være noget af en prøvelse, og man kan møde mange dårlige hovedpuder derude, som ikke kan klare jobbet lige så godt som den, man efterlod derhjemme.

Heldigvis er en pude noget, man kan bakse ned i tasken. Skal man fx køre i tog, bus eller bil, eller sejle på åbent hav, så kan puden sagtens komme med på turen. Det gør seks timer fra Berlin til Aarhus til en overkommelig rejse. Eller en to-dags bilferie til syden.

Find nye hovedpuder her

Et er at puden er en god rejsemakker. Noget andet er, at man kan få en nattesøvn, der minder om den, man kender hjemmefra, selvom man er langt fra sin hjemmeadresse. På den måde kan man opleve noget nyt og samtidig sove godt, så man er frisk og veludhvilet til at få det bedste ud af dagen, når man er ude at rejse.

Skal hovedpuden skiftes ud?

Fordi folk netop har et meget særligt forhold til sin hovedpude, kan det være meget svært at skifte sin hovedpude ud. Man skifter jo ikke en trofast følgesvend ud, men selv en sådan kan blive træt og udmattet. Tynd og slasket. Godt brugt.

Derfor må man skifte ud, selvom det gør ondt. Og følelsen af en ny hovedpude kan føles som en drøm, eller det kan føles helt forkert. Dog findes der altid nye hovedpuder, som du kan blive glad for, selv efter du troede, din gamle hovedpude var den bedste, der fandtes.

Find nyt sengetøj her

Categories: Puder Tags: , , ,

2 Responses to God søvn handler om gode hovedpuder – Folks kæreste eje

  1. Pingback: Hovedpuder giver dig den søvn, du fortjener!

  2. Pingback: Læg godt med dit hoved og drøm endnu sødere drømme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *