Funkis huse – design dit eget nye hjem

Design dit eget drømmehjem (foto benee-huse.dk)

Design dit eget drømmehjem (foto benee-huse.dk)

Hvis I er på udkig efter jeres drømmehus, kan det være svært at nøjes. At nøjes med et hus, hvor køkkenet lige er lidt for lille til at I kan lave alt den lækre mad, som I plejer. Et hus, hvor der kun er 1 børneværelse, men I har faktisk brug for 2. Et hus, hvor vinduerne er temmeligt små og ikke tillader meget lys at komme ind i den ellers rummelige stue. Og så er der haven. Den er enten for rodet eller for lille til, at du kan plante en køkkenhave og have en stor terrasse.

Hvis I har jagtet drømmehuset i lang tid, kan det være, at det er på tide at overveje, om I selv skal designe jeres drømmehus. Det kan I, hvis I vælger et såkaldt funkis hus.

Gode råd til dig, der skal designe et funkis hus

Først og fremmest skal I finde den perfekte grund, hvor huset skal bygges. Hvis I gerne vil bo i et villa kvarter, så sørg for at undersøge forskellige områder grundigt, inden I beslutter jer. Hvordan er naboerne? Er det tæt på skovarealer eller marker. Hvor langt har børnene I skole, og er grunden stor nok til, at I kan have plads til en stor have omkring huset. Alle disse overvejelser skal I gøre jer.

Derefter skal I overveje, om huset skal være i 1 eller 2 planer. Hvis I vil have mere plads til haven, kan I overveje at bygge huset i 2 planer. Hav køkkenet nedenunder og soveværelser oppe på 2. salen. Hvis grunden er stor nok, kan I nemt bygge huset i 1 plan og lave mange små hyggelige terrasser omkring i krogene, hvor I kan nyde sommeraftenerne med grill mad og god rødvin.

Se funkis huse her

Søger du efter en balkon?

One Response to Funkis huse – design dit eget nye hjem

  1. Pingback: Bungalow – rammerne for et tidsløst og livslangt design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *