Elevationsseng: Sådan kan du bruge den

Hvad gør man så med en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Hvad gør man så med en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Drømmer du om at få den helt perfekte seng at sove i, der er både blød og god for ryggen, men også en seng, som du kan bruge til meget andet. En seng, der er praktisk og mere end blot en seng. Ja så er en elevationsseng nok noget for dig. Her får du i hvert fald lidt inspiration til, hvad sådan en kan bruges til.

Få en elevationsseng og brug dit soveværelse

Mange mennesker elsker at være i deres seng. At sove i den selvfølgelig men også se TV i den og måske læse en bog for børnene i den, eller spise en god morgenmad på sengen en søndag morgen. Men nogle gange kan disse gøremål være en smule upraktisk i sengen, da den ikke har et naturligt ryglæn.

For eksempel kan det være svært at ligge ordentligt og se TV eller læse en bog, fordi man så skal stable en hel masse puder op for at komme til at ligge ordentligt, og desuden kan man få noget så ondt i ryggen af at ligge på den måde. Men hvis du fik en elevationsseng, ville det være noget mere praktisk. Med en elevationsseng kan du nemlig sætte den op i den højde med ryglænet, så du nærmest kan sidde helt oprejst, hvis det er det, du har lyst til. Det kan være yderst smart, hvis du for eksempel gerne vil sidde og spise din morgenmad i sengen en søndag. Så kan du lave en fin bakke med kaffe, rundstykker og morgenavisen og sætte dig helt op i sengen og nyde en god morgenmad på sengen.

Det samme gælder, hvis du gerne ser fjernsyn eller læser bøger i sengen. Indstil sengen i den højde, du gerne vil have det, og så kan du ligge og se TV uden at få ondt i ryggen. Og når det er tid til at sove, ja så kan du bare køre ryglænet ned i en liggende stilling.

Find en elevationsseng her: http://www.dunlopillo.dk/produkter/

Find mere inspiration til senge via disse links:

Find dig godt til rette i en Dunlopillo elevationsseng

Dunlopillo – førende inden for danskernes sovekomfort

Skræddersy din seng – Få det soveværelse, du drømmer om

3 Responses to Elevationsseng: Sådan kan du bruge den

  1. Pingback: Tag til drømmeland i verdens bedste seng

  2. Pingback: Elevér med elevationsseng

  3. Pingback: Det er tid til at købe nye senge til børnene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *