Dunlopillo – førende inden for danskernes sovekomfort

Dunlopillo giver maksimal liggekomfort (foto dunlopillo.dk)

Dunlopillo giver maksimal liggekomfort (foto dunlopillo.dk)

Søvn skal der til. Efter en lang dag i skole og på job, er det vigtigt, at du får hvilet dig og får ladet batterierne op, så du kan stå op til en ny dag med spændende udfordringer. For at kunne det, skal du have en seng, der støtter dig optimalt, og som giver dig en god sovekomfort, så du kan sove godt og uafbrudt.

Senge fra Dunlopillo giver helt excellent liggekomfort, og samtidig er designet enkelt og lækkert. På den måde vil en seng fra Dunlopillo passe ind i langt de fleste hjem. Farverne er mørke og rolige, og stilen ganske minimalistisk. Så kan du jo selv tilpasse sengepynten i form af sengetæpper og pyntepuder.

Sengene fås i forskellige størrelser og madrasserne kan fås i tre forskellige slags hårdhed. Så skulle der være noget til enhver smag, hvad enten du er typen, der gerne vil ligge på en blød madras. Eller helt modsat, den, der gerne vil ligge på et hårdere og fast underlag.

Senge fra Dunlopillo kan fås med elevation for optimal komfort

Hvis du ønsker den optimale seng, der er en konge værdig, så kan senge fra Dunlopillo også fås med elevation. Elevation går ud på, at man har et sengestel, der kan kontrolleres med en fjernbetjening. Med denne kan du både hæve og sænke hoved- og fodende, så du kan finde den mest komfortable stilling i sengen. Madrassen følger sengestellets bevægelser, så du kommer til at ligge rigtig godt.

Dunlopillo har tilmed en lang række produkter inden for dyner og puder til både børn og voksne. Så kan du skabe et sovemiljø, der emmer af kvalitet. Det giver god søvn at ligge godt, og det giver rigtig god søvn at ligge rigtig godt.

Se et stort udvalg af produkter fra Dunlopillo her

Læs mere om Dunlopillo elevationssenge her

Categories: Seng Tags: , , ,

One Response to Dunlopillo – førende inden for danskernes sovekomfort

  1. Pingback: Elevationsseng: Sådan kan du bruge den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *