By Nord puder printer den nordiske natur ind i dit hjem

By Nord er ren natur (foto cahetu.com)

By Nord er ren natur (foto cahetu.com)

Dansk design er over alles læber. Både i Danmark men i særdeleshed også i udlandet og særligt USA. Her taler man om en nordisk æra af design og kultur. Det er noget mærket By Nord kan være stolte af at være en del af. Og det er noget, du har mulighed for at gøre til en del af dit hjem.

By Nord er særlig kendt for at bruge den nordiske natur indenfor. Det ses blandt andet på deres puder, der findes med et væld af udtryk, men som alle refererer tilbage, til den sagte, stille, underspillede natur. Med prints af dyr i sorthvid, abstrakte nattehimler og snelandskaber bliver By Nord puderne dekoreret med præcis det, der er at finde i naturen. På puderne får du bare lov at se det tættere på.

Hjem er i forskellige størrelser og har forskellige behov. Derfor findes puderne også i forskellige afarter, størrelser og farver, der komplimenterer dit hjem, på den måde, du har brug for det. I sidste ende får du, uanset hvad, naturen med indenfor.

Fyld alle hjørner med hygge

Hvis man fylder hjemmet op med ens ting ender det hurtigt ud i en triviel omgang rod. Derfor er der sjældent nogen, der gør det. Alligevel mangler man tit inspiration til at finde ting, der passer sammen, mens de stadig er forskellige. Med By Nords puder og resten af deres sortiment får du et godt udgangspunkt.

Puderne kommer som sagt med forskelligt print. Derudover laves de også i forskellige materialer såsom læder, stræk og ruskind. Der har vi en god start. By Nord hjælper dig yderligere på vej med deres farvelag. For selvom produkterne er forskellige er alle farver valgt til at spille sammen, derfor er det let at vælge det design, man kan lide og samtidig være sikker på, det faktisk også passer til resten. Let design med frie valg.

I sidste ende er det alligevel kedeligt at fylde hele stuen op med puder. Så ender alle hjørner nok alligevel lidt ens. By Nord designer også tæpper og plaider med dem sikrer du, at det ikke bliver kedeligt – og samtidig er der lidt ekstra at putte med. I sidste ende får du et personligt hjem, der hænger sammen og med masser af plads til hygge.

Find udvalget af By Nord puder her

One Response to By Nord puder printer den nordiske natur ind i dit hjem

  1. Pingback: Giv dit hjem et pift med Ferm living puder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *