Bruseforhæng skal andet end at holde tørt

Et godt badeforhæng pynter i badeværelset (foto cahetu.com)

Et godt badeforhæng pynter i badeværelset (foto cahetu.com)

Bruseforhæng er en uundværlig del af de fleste badeværelser, hvis ikke gulv, håndklæder, vaske, måtter og andet skal blive gennemblødt. Med et ordentligt bruseforhæng kan du tage lange bade i ro og mag uden frygt for en irriterende omgang tørring bag efter!

Det er vigtigt at badeforhænget sidder tæt til loftet og går næsten helt ned til gulvet. Det må ikke røre gulvet, da det giver folder og gør forhænget unødvendigt vådt. Når du er færdig med at bade, bør du altid trække forhænget for, fordi det skal have lov at tørre ordentligt. Folder det unødigt, kommer der hurtigt brune skjolder på forhænget ligesom fugt giver anledning til skimmel og mug – det giver et ildelugtende og dårligt indeklima.

Pift badeværelset op med nye bruseforhæng

Når bruseforhænget nu SKAL være der, så kan du ligeså godt vælge et forhæng, der komplimenterer badeværelset. Vælg en farve, som du kan matche med badeværelsets øvrige indhold. Lad eventuelt farver gå igen i håndklæder, sæbeholder eller andet. Er alt andet på badeværelset eksempelvis hvidt, så kan du med fordel også bringe lidt farve ind i rummet med dit badeforhæng. Det er en forholdsvis billig måde at pifte dit badeværelse op på!

Flere designfirmaer laver lækre badeforhæng med print og motiv på. By Nord laver badeforhæng med nordiske naturmotiver af skov og strand. Det er smukt og råt og passer perfekt til bruserens dråber.

Vælg eventuelt et badeforhæng af dobbelte lag. En tyk kvalitet er ikke bare rar men også mere holdbar. Et tykt badeforhæng bliver ikke ligeså hurtigt misfarvet og grimt.

Find designer badeforhæng her: http://www.cahetu.com/maerket/ferm-living/badeforhaeng.html

One Response to Bruseforhæng skal andet end at holde tørt

  1. Pingback: Nyt til dit badeværelse: Et lækkert bruseforhæng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *